관련뉴스
전문가들이 제공하는 다양한 정보

почивка римини самолет

작성자 작성자 Kassie · 작성일 작성일24-05-25 08:09 · 조회수 조회수 142

페이지 정보

본문

Не предавайте от понятието поради такива видове причини. Римини е населено селище, който излиза извън пределите на своите стени и се становища крайбрежен туристически център - трансформация, ускорено от създаването на крайбрежни предградия на юг от населеното място след 1920г.

Римските дължини в Римини съдържат Арката на Август, създадена през 27г. пр.н.е. и завършенa през 22 г. сл.н.е. от император Тиберий; мостът, издигнат от Август над реката и също приключен от Тиберий (21 г. сл.н.е.); както и руините на римски амфитеатър. Храмът Малатеста, който е променен от старата готическа църква Сан Франческо и е планиран от Леон Батиста Алберти, е нарязан с изящни релефи с откровено езически характер и с сбъркани инициали S и I (за Сигизмондо и Изота). От замъка (1446г.) и градските стени, създадени от Сигизмондо Пандолфо, са останали само руини.

Римини е пътен център и важен железопътен възел на линиите до Бриндизи, Венеция и Триест, подобно на до Болоня и Торино. Градът има морски връзки с Анкона, Равена, Венеция и Триест, В града се произвеждат зърнени култури и плодове, основен източник на доходи е туризмът. Плажовете с лек наклон, обградени от крайбрежни алеи и хотели, привличат, подобно на международните изложби, спортни събития и концерти в Римини.


По време на вашата почивка италия римини 2024 се поднасят пътешествия за разглеждане на историческите забележителности на региона:

Целодневна екскурзия до Венеция, с включен билет за корабчето - пешеходна разходка с местен туроператор и разглеждане на: площад „Сан Марко" наричан от Наполеон „най-елегантният салон на Европа" и едноименната базилика „Сан Марко"; мостът на въздишките -прекрасно място за романтични срещи; Двореца на дожите, построен в готически стил, превърнал се в символ на града

Целодневна екскурзия Равена - пешеходна разходка в центъра на Равена и разглеждане на: Базиликата Св. Аполинар – украсена с едни от най-късните равенски мозайки от средата на VІ в; Баптистерията на Арий, базиликата "Св. Дух", базиликата "Сан Витале"

Сан Марино – полудневна екскурзия с дегустация на типични продукти. Пешеходна разходка и разглеждане на: площад „Либерта", където се издига и статуята на свободата; Правителственият дворец, който се намира в центъра на площад Либерта.

Целодневна екскурзия до Флоренция - възможност за разглеждане на църквата "Санта Кроче" – наричана още националния "пантеон", където са погребани Микеланджело, Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти; квартала на Данте Алегиери с къщата му; четвъртата по големина катедрала в света "Санта Мария дел Фиоре" с Куполът на Брунелески. Пешеходна разходка в центъра на града.

Полудневна екскурзия до Болоня (включена в цената) - пешеходна разходка с разглеждане на забележителностите: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре. Пешеходна разходка в историческия център.

Римини - полудневна пешеходна екскурзия - пешеходна разходка в историческия център на Римини. Разглеждане на Арката на Октавиан Август, Старата часовникова кула, катедралната църква „Малатеста"

Всички екскурзии се провеждат на български език!

Настаняването за вашата почивка италия римини 2024 в Римини е в отличен хотел със собстпочивки в Тунисен плаж на брега на морето. Разположен е в квартал „Торе Педрера" в Римини.

почивка римини самолетBIG_IMG_1650456902721.jpg

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.